Már megérte! Köszönöm!

Egyszerűen nem találok szavakat. A szívem tele szeretettel és hálával… felétek, akik olvassátok a bejegyzéseimet… felétek, akik megosztjátok… felétek, akik visszajelzést adtok…

Évek óta tervezem a Feminie létrehozását. Ami biztos volt az a név és a szándék. Hogy segíthessek másoknak, hogy erőt lendületet és inspirációt adhassak. Hogy kiélhessem kreativitásom. Csak még én nem voltam biztos magamban. De egy baráti lökettel (köszi Eszti), egy kis szakmai segítséggel (köszi Írisz) és az én férjem, társam, szerelmem, legjobb barátom odaadó és lelkesítő támogatásával (köszönöm Kincsem) végre elindultam. Fél éve létrehoztam a blogot, írtam rá egy-két bejegyzést, de csak néhány napja indultam be igazán.

Eszméletlen amit tapasztalok három nap leforgása alatt. Az a szeretet és támogatás amit Felőletek érzek, leírhatatlan. Emlékszem az örömre, amikor már 10-en kedvelték az oldalamat. AZ ÉN OLDALAMAT!!! Érdemesnek találjátok a cikkjeimet arra, hogy elolvassátok… sőt, mi több, megosztjátok és kedvelitek, kommentáljátok. És ami a legcsodálatosabb dolog, hogy nem egy privát üzenetet kaptam amiben köszönetet mondtok, hogy egyes cikkjeimmel megerősítést, erőt és hitet adtam Nektek.

Például ezzel a bejegyzéssel. De ettől a bejegyzéstől függetlenül is kaptam gratulációkat, biztatásokat, elismeréseket. Ez fantasztikus! Írtak a barátaim is, akik kifejezték, mennyire büszkék rám, és hogy milyen megtisztelő, hogy a barátaim lehetnek. Pedig ha tudnák, mennyire fontosak nekem, hogy az Ő biztatásuk nélkül talán nem  tartanék most itt.

Anyukám, aki nem egy FB guru, szerintem még életében nem osztott meg semmit a Facebookon, de most megtette, annyira cuki 🙂 Kicsi húgocskám, akit imádok és a kevésbé kicsi húgom, aki anyukámmal egyetemben minden egyes cikkemet kedveli, ha érdekli, ha nem… csakúgy, mint a nagynéném. Annyira szuperek vagytok!

Olyan keményen dolgoztam, hogy idáig eljussak. Az a rengeteg, évekig tartó utánajárás, például a natúr szépségápolás, táplálkozás, babaápolás vagy akár a szoptatás területén. A sok lelki gyakorlat, befektetett idő, energia, pénz a pozitív életszemlélet kialakítása érdekében. Megannyi próbálkozás, tapasztalatszerzés, pofáraesés, csalódás, kiábrándulás és újra talpraállás…

Most meg az oldal fizikai létrehozása (webtervezés, grafika, tartalom, fényképek, design mind-mind én vagyok, az én kezem munkája, hosszú éjszakák és fáradt nappalok, az én férjem támogatása és kisfiunk türelmének eredménye).

Ha most itt vége lenne a Feminie pályafutásának, már megérte volna! Ha már csupán annak a néhány tíz embernek az életére hatással lehettem, már megérte volna! De nincs vége… ilyen bátorítással és támogatással, nagyon messzire fogunk jutni… együtt 🙂

Hálás köszönettel és szeretettel:

minie

*****update 2017. 03. 13. ***** Ezt a bejegyzést körülbelül 4 hónappal ezelőtt írtam (azóta megnéztem, és képzeljétek, napra pontosan, december 13-án, 3 hónappal ezelőtt), igazi flow érzés fogott el, alig bírtam magammal, muszáj volt kiírni magamból. Szerettem volna megörökíteni azt a boldogságot, amit akkor (és azóta is) éreztem. A cikket nem aktualizáltam, úgy hagytam, ahogy akkor megírtam. Ekkor körülbelül 28-an követték az oldalamat, gondoltam, még várok vele egy picit… Ma felébredtem és azt éreztem, itt az idő, hogy közzé tegyem, mire várjak?! Ekkor láttam, hogy éppen 500 oldalkedvelés van és több, mint 500-an követik a Feminie-t. WOW.

Tudom, hogy ez nem egy nagy szám a nagy bloggerekhez képest, de nekem óriási! Több, mint 500 ember bizalma, szeretete, figyelme…!!! Ezt a cikket például, több, mint 1000-en osztották meg eddig. Szeretnék Nektek még többet adni. Most a Perla bevezetés (és állandó tényező az én pici két éves szerelmem mellett) miatt nem volt annyi időm a Feminie oldalra, mint szerettem volna, már nagyon hiányzik. De tele vagyok ötletekkel, inspirációkkal és hamarosan indulnak a videók is illetve az év második felében szeretnék jó kis közösségi programokat is szervezni, alig várom, hogy személyesen is találkozzam Veletek!

*****update 2017. 06. 24. ***** Most már több, mint 600-an vagyunk Facebookon és több, mint 700 Feminie Közösség feliratkozó van <3 Érdemes feliratkozni, mert az a célom, hogy egy tudatos, “baráti” közösséget alakítsak ki, hogy együtt vehessünk  részt érdekes programokon és értesüljetek az esetleges akciókról, leginkább a tiszta növényi táplálkozás, natúr, vegyszermentes szépségápolás, vagy pozitív életszemlélet témában. Ha szeretnél, Te is csatlakozz ehhez a folyamatosan bővülő remek kis közösséghez.

Tetszett a cikk? Segíts, hogy minél  több nyitott szívű olvasóhoz eljuthasson. Lehet valakinek épp erre az információra van szüksége.

OSZD MEG és LIKE. Minden visszajelzésért hálás vagyok. 

Köszönöm